Kärlek och Bröd Del 4


Napoleon den vakne
Han bara stod där, ingen av dem hade sett eller hört honom komma. En lång och mager man av landets naturfolk, iklädd endast ett skynke och med en säck på ryggen. Utan att ge dem en blick ställde han sig framför de påsar med växter, frukter och bär som de mödosamt samlat. Han synade och luktade noga, pekade på en del och sade no shit! Resten av påsarna tömde han på marken med förklaringen shit! Därefter satte sig gubben i skuggan av deras bil, tog ur säcken fram en sprucken lermugg och sträckte fram den med  önskan, piss!

De båda blev förskräckta men innan de hann företa sig något hördes ett skratt bakom dem. Det var en ung resdammig man som ställt sin bil en bit bakom vid vägkanten. Ha ha, jag ser att ni träffat Napoleon den vakne, och det kan vara er lycka här ute i vildmarken. Napoleon menar att han är törstig och vill så gärna få öl.  Här ute i bushen kallas det amber piss.

Esther blev först förnärmad med när hon såg i nykomlingens öppna ansikte med de glada ögonen inbäddade i skrattrynkor, kunde hon själv inte låta bli att le åt situationen. En halvnaken svart man som välter ut en stor del av deras växter och sedan önskar en mugg piss.

Nykomlingen presenterade sig som Bluey och visst var det förmannen på min morfars gård. Bluey hälsade varmt på gubben och gav paret en förklaring. Napoleon är en präst inom sitt folk. Dessa tror att man har två liv, ett i vaken tid  och ett i drömtid,. Napoleon är vaken men även verksam i drömtiden. Han har stor makt, han kan hjälpa eller stjälpa…och nu ämnar han tydligen ge er sitt stöd.

Bloody good shit, utbrast prästen när Bluey räckte honon en ljummen ölbutelj, cheers mate! .Även Bluey framförde en idé efter att ha provsmakat en brödskiva med honung på. Jag vet precis den rätta platsen för er. Följ efter mig så ska ni få träffa människor som kommer att bli mycket intresserade av er och ert kunnande. Så skedde, Bluey, med en stolt grinande vaken präst i baksätet förde  den lilla tvåbilarskaravanen mot ett spännande möte..

Fortsättning följer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s