En Titt Under Kilten…

…på en stilig och charmig högländare är inte fy skam.

I november 2004 besökte Drottning Elizabeth Argyll och Sutherland Highlanders baracker i Kent för att belöna deras insatser i kriget mot Irak med medaljer.

När Drottningen sedan poserade tillsammans med de dekorerade soldaterna var det en som inte hade arrangerat sin kilt ordentligt. Följden blev då att Drottningen för första gången var med på ett foto tillsammans med en snopp! En höglandssnopp av bästa sort! Syndaren, överste Simon West, verkar vara fullt införstådd med sitt ”misstag”, det märks på hans busaktigt nöjda min. När bilden publicerades i tidningarna blev det protester och vidare visning av fotot var retuscherad, överste West blev ”kastrerad”. Denne glade skotte borde egentligen belönas med extra medalj för sitt mod här.

Sanningen Bakom Denna Bild…

…taget i Hong Kong 24 april 1997, som sågs på framsidan i tidningar över hela världen. Det visar skotska soldater ur det berömda regementet ”Black Watch” som för sista gången halar flaggan vid Hong Kong´s Cenotaph, War Memorial. Efter denna procedur övergick Hong Kong´s formella styre till Folkrepubliken Kina. Många såg en ironi av händelsen som kunde tydas att britterna ”visade häcken” åt Hong Kong´s nya herrar.

Soldaten med den beundrade bakdelen var Lance Corporal Lee Wotherspoon. Han var special-utbildad prickskytt, tränad i vindens påverkan av varje skott. Men denna gång blev han överraskad av en plötslig kastvind som elegant lyfte hans kilt och avslöjade en sexig rumpa till världens beskådande.

Intressant var att Lance Corporal Wotherspoon fick en reprimand av sina högre befäl, men inte på grund av sin visade stjärt utan för att hans ”hosetops”, strumpor, satt på olika höjdnivå.

Alba gu bràth – Scotland forever!
Ian

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s