Kärlek på två hjul

Han älskade sin Harley Davidson som han länge sparat och gnetat ihop till. Och hans HD verkade gilla honom för den strulade aldrig utan gick som en mjukt dundrande klocka. Så mötte han en tjej och de blev kära i varandra. Men hon avskydde motorcyklar och krävde att han skulle sälja den och köpa en bil istället. Efter många övertalningar föll han till föga och bestämde sig sorgmodigt att sälja bågen. Fick snart napp från en kille i Göteborg som kunde betala ett bra pris kontant.

Det var i strålande solsken som han sorgsen körde iväg mot Göteborg. Till och med bågens motorljud hördes sorgsamt. Vid en liten kiosk på vägrenen satt en flicka med en motorcykel som det tydligen var något fel på. Vid hennes sida stod hennes oroliga väninna som varit medpassagerare.

Han stannade och konstaterade att tjejens båge borde in på verkstad. Ägaren till bågen, en söt liten brunett, frågade om hon kunde få lift till hennes pappas firma så skulle denna ordna problemet. Så blev gjort, hennes väninna stannade kvar och passade bågen.

På resvägen berättade han om sina planer att sälja sin motorcykel och varför. Han blev nästan förvånad av hennes reaktion, hon blev i det närmaste förbannad. En sån sunkig flickvän du har, inte ska du sälja din båge sade hon argt, en bil kan ni väl ha ändå. Det blev ingen försäljning, hans HD finns fortfarande kvar hos honom. Men hans flickvän godtog inte det, hennes kärlek försvann, så också hon.

Nu kunde denna berättelse om vad som sedan hände bli för lång så jag berättar hur det slutade i stället.

När han idag dundrar fram på vägarna på sin älskade HD med en ung pojke bakom sig på pallen, kör hans hustru antingen framför eller bakom på sin båge. Vem hon är? Jo, en liten brunett som han mötte en gång när hon stod med sin väninna vid vägkanten med en söndrig motorcykel. Och deras snart tioårige son bakom pappa, drömmer om en egen båge  en dag, en Harley Davidson så klart.

Wrooooooom!…..Ian

2 thoughts on “Kärlek på två hjul

  1. Benke.

    En söt historia!
    Håller just nu på att ”ympa” mitt barbarn på två och ett halv år
    att åka sidvagn.Hennes min är obetalbar då hon får åka med morfar…….

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s